Wednesday, February 27, 2013

Tagged Under: ,

Σπιτική ιδέες δώρων (xeiropoihta kosmhmata) από Kathy Burns-Millyard

Share
Δεν υπάρχει τίποτα από ένα δώρο που γίνεται με αγάπη και φροντίδα. Προγραμματισμός και κάνοντας όλα τα δώρα σας θα σας σώζει έναν τόνο των χρημάτων και πολλά πονοκεφάλους. Εδώ είναι μερικές καταπληκτικές ιδέες (από τα xeiropoihta kosmhmata)σπιτικών δώρων που είναι εύκολο και διασκεδαστικό να κάνετε:

Καλάθια δώρων Dollar Κατάστημα: καθημερινή σας κατάστημα δολάριο είναι ένα δώρο που δίνει καταφύγιο. Μπορείτε να κάνετε πραγματικά φθηνό δώρο -xeiropoihta kosmhmata- καλάθια με τα στοιχεία κατάστημα δολάριο. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαιρέσετε σύνολα βερνίκια νυχιών, κεριά, σαπούνια, κλπ. ή ξεχωριστά multi-pack είδη διατροφής όπως το ζεστό κακάο ή κράκερ να κάνει πολλά καλάθια. Τα περισσότερα καταστήματα δολαρίων έχουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία από πλαστικό totes και τα δοχεία αποθήκευσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη θέση της παραδοσιακής στηρίγματος καλαθιού.

Άλατα μπάνιου σε ένα μπουκάλι: Τίποτα δεν είναι πιο εύκολο από ό, τι να κάνουν αρωματικά άλατα μπάνιου. Απλά χρησιμοποιήστε ίσα μέρη του Epsom αλάτι, μαγειρική σόδα και το αλάτι της θάλασσας. Προσθέστε μερικές μυρωδιές και ρίχνουμε σε φιάλες σκάφος που έχουν διακοσμηθεί με κορδέλες ή άλλα διακοσμητικά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιήσετε. Κανείς δεν πρέπει να μουλιάσει σε άλατα μπάνιου για περισσότερο από 20 λεπτά! Μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά ξήρανση.

Mists σώματος xeiropoihta kosmhmata: νέφη σώματος είναι ψύξη, δροσιστικό και πολύ δημοφιλής μεταξύ των κυρίες. Για να φτιάξετε το δικό σας, πάρτε μερικά μπουκάλια σπρέι σε τοπικό φαρμακείο, προμήθεια ομορφιά σας ή κατάστημα τεχνών. Αποστειρώστε και γεμίστε το καθένα από αυτά με αποσταγμένο νερό. Προσθέστε την επιλογή σας από τα αιθέρια έλαια και είστε έτοιμοι να δώσουν ένα πλούσιο δώρο!

Χέρι Βαμμένο Tees γκολφ: Μερικές φορές έρχονται με σπιτικά δώρα για να δώσουν τα παιδιά μπορεί να είναι μια πρόκληση. Εδώ είναι ένα εύκολο και μεγάλο δώρο για να τους κάνουν. Αγοράστε μερικά συνηθισμένο tees γκολφ και να τους δώσει όλα μια προσαρμοσμένη εργασία χρωμάτων. Επιλέξτε ουδέτερα χρώματα ή άγρια. Ή μονόγραμμα με τα αρχικά του παραλήπτη.

Διακοσμημένα τροφοδότες πουλιών και σπίτια: Μπορείτε να βρείτε συνήθως άβαφη και ανέξοδη τροφοδότες πουλιών ή σπίτια πουλιών στο τοπικό κατάστημα σκάφος σας, και σε διάφορα καταστήματα σε απευθείας σύνδεση. Χέρι ζωγραφίσει και να διακοσμήσει οποιοδήποτε τρόπο κι αν επιλέξετε για ένα στοχαστικό δώρο. Μπορείτε να συσκευάσετε τους ακόμη και με σακούλες των σπόρων προς σπορά των πτηνών.

Οι κάτοχοι Pen: Τακτική δοχεία κάνουν τις καλύτερες κάτοχοι στυλό στον κόσμο! Για να γίνει, απλά πλένετε και να στεγνώνετε άδειο λαχανικών ή κονσέρβες. Ανοίξτε μικρές τρύπες σε κάθε πλευρά κοντά στις κορυφές των κουτιών (για να δέσει λαβές για αργότερα!). Βάψτε τους με όποιον τρόπο θέλετε. Όταν στεγνώσει, χρησιμοποιήστε βαρέως τύπου floral σύρμα για να κάνει λαβές. Διακοσμήστε με glitter, υφάσματα, κορδέλες, κοσμήματα κλπ. σκάφος Δέστε ένα τόξο ράφια στις λαβές και τελειώσατε ... πρακτικές θήκες για στυλό, φοβερό δώρα.

Συγγραφέας: xeiropoihta kosmhmata

0 comments:

Post a Comment

Need an Invite?

Want to attend the wedding event? Be our guest, give us a message.

Name Email * Message *

Our Location